Etiquetas

martes, 18 de junio de 2013

Jellystone designs: Unes joies que segur que els més petits mossegaranAvui us vull ensenyar el disseny d’unes joies que he trobat força divertides...
No són joies pensades pels petits... o potser sí?

Quantes mares us heu trobat que cada cop que us poseu una joia els vostres petits us la babegen, us l’estiren i si poden la mosseguen amb les dentetes?


Les jellystone designs són joies dissenyades en silicona, no tòxiques, lliure de BPA.
Dissenys pràctics adequats a les dones modernes amb fills (o sense, perquè no?).

Els seus dissenys presenten una amplia gama de collarets gruixuts i pulseres amples, ideals a prova d’aigua, resistents a l’escalfor i que es neteja fàcilment sobretot quan tens nens. Perfectes per la dentició dels més petits a qui els agrada estirar, succionar o mastegar tot allò que portem les mares.


Amb dissenys elegants i moderns... en cas necessari es poden posar al rentavaixelles!

Tot i que com hem dit no estan pensades especialments per nens...pot ser un complement per a les mares força útil i un mossegador que de ben segur, vigilat per un adult, els més petits s’ho passaran d’allò més bé.


Jellystone designs disposa a més a més, d’una amplia gama de mossegadors específics per bebés.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats. Segur que hi ha més d'una mare que reviurà el moment... i somriurà...
Si voleu podeu seguir el blog via email o bé participant i explicant-me què en penseu d'aquestes joies! us agraden? heu vist quins colors més vius que tenen?

Com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte

No hay comentarios:

Publicar un comentario