Etiquetas

miércoles, 3 de julio de 2013

DOT POT un orinal 3 en 1

orinal 3 en 1 dot baby baby matters
Avui us vull parlar d’un orinal molt original o podríem dir: pràctic!
Com sabeu m’encanten els productes els quals els podem treure un bon rendiment...

Pensareu què faig pensant en orinals si la Júlia tan sols té un any...
Doncs aquesta setmana la ita em va parlar de treure-li el bolquer a la Júlia... en van parlar als Matins de TV3 (televisió de Catalunya) amb la Doula Vicky Mateu... 
Podeu veure el vídeo clickant a sobre i la veritat és que em va semblar força interessant. Hem començat amb la operació bolquer!

orinal polivalent amb plàstic 100% reciclat
Així que avui parlem de DOT POT un orinal 3 en 1 de la firma belga Baby Matters  i que ha estat guardonat amb diversos premis, entre ells un Red Dot Design al 2010, nominats al Premi de disseny de la república Federal d’Alemania 2011, una distinció de gran valor a Alemania, al Kind + Jugend Innovation Award 2009 i al Best baby and infant product 2010 entre altres varios.
orinal i taburet per nens baby dot
Un producte de la nova línia dot baby, dissenyada en 5 colors diferents ben vius,  que es pot usar com a orinal, adaptador-reductor o bé com elevador.

Un producte polivalent i evolutiu, 100% de plàstic reciclat, que pot ser transportat amb una pràctica nansa de la qual disposa.

orinal infantil operació bolquer
En primer lloc s’utilitza com a orinal. El centre disposa d’un dipòsit interior que s’extrau fàcilment per la seva neteja.





Desprès en la següent etapa els nens poden utilitzar-lo com a taburet per alçar-se i fer de reductor en vàter d’adults, que fa que es mantingui en el seu lloc gràcies al seu sistema antilliscat.





I per últim, es pot utilitzar per a transformar-se en un taburet alçador, per a arribar al lavabo i rentar-se les dents o pentinar-se.
orinal evolutiu i polivalent
Evidentment pot utilitzar-se en altres espais i més endavant com un simple cubell per jugar o enmagatzemar coses.



Si t'ha agradat el post pots compratir-lo amb les teves amistats... segur que algú s'apunta a la operació bolquer.

Si voleu, com sempre us dic, podeu fer-vos seguidors del blog via email o fent-vos seguidors i donat-me la vostre opinió... què us ha semblat aquest orinal DOT POT? Algú més s'apunta a l'operació bolquer?

Em podeu trobar a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.
Us espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario