Etiquetas

lunes, 10 de junio de 2013

Bressol DREAM de BABYHOME

Bressol dream de Babyhome per nens
Avui us vull parlar del bressol DREAM de la firma Babyhome guardonat amb varios premis, i que alguna mare de les que acostumeu a seguir el blog me l’heu recomanat.

Bressol Dream 3 posicions fixe, rodes i balancí Babyhome
Dream és la primera minicuna versàtil amb 3 posicions.
Posició fixe per a dormir tota la nit.
Posició rodes per a facilitar el desplaçament a dins de casa.
Posició balancí per adormir els més petits.

bressol disseny modern i bressol lleuger per nadons
Disseny modern que es presenta amb una amplia gama d'11 colors, Dream és un bressol lleuger (6Kg), amb estructura d’alumini recobert per un tèxtil que fàcilment es pot treure i posar amb cremalleres i fàcil de montar. L’interior és suau amb cotó 100%.

Disposa d’una bossa pel transport que més endavant ens serà útil per guardar-lo donat que està previst el seu ús desde el naixament fins els 6 mesos aproximadament.

Us deixo perquè veieu dos videos explicatius DREAM 1 i DREAM 2 on podreu veure el seu funcionament i fàcil muntatge i ús.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, segur que algú busca bressol i no sap quin triar. Anteriorment vaig parlar del bressol hamaca BOUNCE "N" Sleep de la marca Stokke, us enrecordeu? Podeu recordar el post clickant a sobre.

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email o bé participant i deixant els vostres comentaris... què us sembla aquest bressol? Les mares que el teniu i me l’heu recomanat n’heu tret força ús? Se us adormien els petits amb el va i vé del balancí?

Com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.


Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario