Etiquetas

jueves, 6 de junio de 2013

Musselines mantetes d'estiu Aden + Anaïs


Aden Anaïs Swaddle para bebés
Avui continuant amb el bon temps... i després de dos dies plens de felicitacions per tenir uns minuts de glòria a la ràdio, que sempre agraden... us vull parlar de la marca Aden + Anaïs una marca de musselines o mantetes que segur que molts us heu fixat que les mames duen sempre al cotxet... sobretot en temporada d’estiu!

La firma Aden + Anaïs va treure al mercat les guardonades amb diferents premis iParenting, cribse awards, creative child... etc... les seves musselines.

Unes mantenes fabricades 100% amb cotó natural, amb divertits dissenys de motius estampats que es van fer famoses perquè les duien les celebrities.

Pels que no sàpiguen què significa la paraula musselina, és una tela fina (de cotó o seda) que ens fa les funcions de manteta per bebé.


La seva creadora, Raegan Moya-Jones, va decidir dissenyar-les seguint la tradició del seu país d’origen, Austràlia.

Aden + Anaïs modelos varios Swaddle musselina niñosAden + Anaïs Swaddle para bebés

Les musselines Aden+Anaïs serveixen com a protector solar, mocador per lactància o bé com a manteta “arrullo” per els més petitons.
Sens dubte segur que les mares trobaran moltes més utilitats a aquesta peça de roba tant suau, i que més endavant es pot convertir en un divertit mocador o pareo per anar a la platja quan ja no les necessitem per els nostres nens.

Com a mare us les recomano...quan va nèixer la Júlia m’en van regalar dues... i vaig decidir tornar-ne una pensant que no la faria servir... doncs ara molts cops penso ho bé que m’aniria tenir-ne dues!

Musselina, Swaddle, Arrullo bebé, Manta verano Aden + AnaïsSi us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, de vegades hi ha qui busca un bon regal a fer i crec que amb els seus divertits dissenys, les musselines són molt útils per les mamas i sobretot pels seus bebés.

Si voleu podeu seguir el meu blog via email o bé participant i deixant-me els vostres comentaris, heu provat les musselines? Us van bé?
Em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero!


NOTA: Les fotos on apareix la Júlia no es poden usar sense el meu consentiment i per escrit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario