Etiquetas

martes, 11 de junio de 2013

Escola Bressol UNI DORI a Badalona

L’escola que avui us vull parlar, és l’EBM Uni Dori de Badalona, dissenyada per l’equip multidisciplinar AIA Salazar-Navarro. Tant important en el seu aspecte extern com en l’interiorisme.
Col·legi Uni Dori Badalona
EBM Uni Dori i els Daus de CardadeuBressoles de Badalona Uni Dori de AIA arquitectes
Seguint un esquema d’organització per el que ja van fer ús a l’escola Els Daus de Cardadeu. AIA desenvolupen en aquest projecte i amplien conceptes segons la seva experiència anterior.

Llar d'infants a Montigalà BadalonaEscola municipal Badalona Uni Dori

Un projecte que compta amb 4 grups d’aules per a donar cabuda a 107 alumnes.




La idea bàsica del projecte consisteix en disposar les aules en cubs de fusta de colors que contenen cada grup de nens sobre una superfície diàfana i coberta parcialment.




Escoleta Uni Dori Badalona
L’absència de passadissos, els colors, les formes i els espais conceben l’escola com un joc on els nens es motiven i els aporten sensacions noves i positives, així com estímuls en el seu primer contacte amb el món exterior.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats...potser hi ha algú de Badalona que li pot interessar!

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email o bé participant i deixant-me els vostres comentaris...què en penseu del disseny d'aquesta escola?

Com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.
Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario