Etiquetas

martes, 26 de marzo de 2013

Pauli by Perludi una cadira - prestatgeria


Pauli de Perludi design Thomas Maitz

mobles nens multifuncional
Sovint us ensenyo mobles multifuncionals perquè sovint els pisos són petits i a les habitacions dels nens el fet de tenir mobiliari multiús sempre fa que les coses els durin una mica més donat que creixen tan ràpid i les seves activitats canvïen...El d’avui compleix amb aquesta funció o amb dues funcions, una cadira i un prestatge quan s’apila.
Us parlo de Pauli dissenyat per Thomas Maitz per a la firma austríaca Perludi, especialitzada en el disseny per nens.

multifuncional cadira prestatgeria
prestatge multiús disseny per nensbanc i prestatge contes i llibres nens
Pauli té un disseny perfecte per les habitacions dels nens que es pot composar, muntar o bé apilar convertint-se en banc o en prestatgeria sols apilant dos mòduls.

De línies rectes i netes està fabricat en bedoll i hi ha la possibilitat de combinar-ho amb feltre. Una opció que queda ben divertida.


Si t'ha agradat el post pots compartir-lo amb les teves amistats... segur que a més d'un li agrada la idea...o bé li sol·luciones un problema! Té poc espai a casa i busca aquest tipus de moble... 

Una bancada Pauli pot quedar ben divertida!

Si vols pots fer-te seguidor del blog... sempre us dic que es ben senzill... o pots seguir-lo via mail! sols has de seguir les passes de la columna de la dreta.... com més siguem més riurem!

i si vols pots seguir les piulades de twitter a @dissenyNens o les de novetats de disseny a @atreBte.

Com sempre... us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario