Etiquetas

viernes, 15 de marzo de 2013

Cadireta plegable NJOY UP! la cadireta paraigües reversible per pa/mares ON THE GO!



cadireta paraigua reversible
Bona tarda mamis i papis ON THE GO! Esteu preparant el cap de setmana? Ja heu quedat amb els amics i els bebés de tots per fer passejades amunt i avall?

Avui us vull parlar la cadireta Njoy Upde la firma catalana NJOY BEBÉ,  la primera cadireta amb plegat paraigües reversible que fou nominada al premi per la Innovació de Kind + Jugend Colonia a la fira 2012 (Alemania) i Baby Stuf (Païssos Baixos).



Dissenyada per 3 pares emprenedors i dissenyadors industrials a més a més de pares primerencs, en Jordi Dorca, en Toni Borrell i en Santi Codina.

Una manca o una necessitat que els va dur a terme aquest repte, el disseny de la cadireta  Njoy Up.
Una cadireta que gràcies a un simple moviment i en sols dos segons, el bebé pot estar d’esquenes als pares mirant endavant o bé si es prefereix de cara a ells.
cadireta passeig reversible paraiguacotxet passeig reversible paraigua
Té un revestiment tèxtil, extraïble i fàcilment rentable, característica que és força important i conserva les advantatges de les cadiretes paraigües: compacta, de fàcil plegat i poc pes, a més a més que ocupa poc espai.

Us deixo un video molt divertit sobre la cadireta NJOY (model Rever) que us recomano veure... m’han agradat força els seus dibuixos!

També us deixo un video de la televisió de Catalunya TV3 on es va fer la presentació del cotxet NJOY als Matins de TV3 i crec que queda força evident com és de senzilla i fàcil, a més de útil la cadireta.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats! potser hi ha un pare o mare ON THE GO que busca la cadireta perfecte...

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog i com sempre em trobareu a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte
Us espero!



No hay comentarios:

Publicar un comentario