Etiquetas

lunes, 11 de marzo de 2013

Cadira Tripp Trapp de Stokke
trona Tripp Trapp disseny per nens Stokke
Avui us vull parlar de la trona Tripp Trapp d’Stokke, una altre que es disputa els puesto entre els meus preferits.
Quan vam començar el blog, si voleu podeu recordar el post, vam parlar de la trona OVO de Culdesac,  una trona que com sabeu i segur que vau poder veure, m'encanta.

Stokke trona dissenypernens La trona Tripp Trapp de la firma noruega Stokke, firma de la qual també hem parlat en altres ocasions, podeu recordar el post clickant a sobre, com en el bressol hamaca Bounce & Sleep,  és un clàssic modern.
Diem clàssic perquè va ser dissenyada al 1972 per el dissenyador Peter Opsvik i ningú diria que té més de 40 anys! En Peter Opsvik es va inspirar en el seu fill que assentat a taula havia d’esforçar-se per trobar una postura confortable.
La cadira Tripp Trapp és una cadira evolutiva i ergonòmicament parlant és perfecte en quant a disseny, donat que s’adapta a l’alçada dels més petits desde que neixen fins l’edat adulta mantenint la seguretat i la comoditat en tot moment.

cadira per nens trona evolutiva


Stokke Tripp trapp
mare jugant nens trona Tripp trapp

Tripp trapp proporciona un recolzapeus estable que permet recolzar els peus d’un nen i permet assentar-se amb la postura de l'espatlla d’una manera correcte.

pare jugant amb nenFabricada en fusta de faig natural, amb respecte amb el medi ambient, característica que com sabeu m’encanta, és una cadira forta i sòlida,  que dóna al consumidor 7 anys de garantia en els seus components de fusta. 
De fàcil manteniment, característica primordial quan parles de nens, es neteja amb un simple drap humit.
cadira tripp trapp adaptable en alçada
La cadira Tripp Trapp té un ampli ventall de colors, una gama que va desde el faig natural, al cirera, o a la noguera o bé, envernissat en colors que van del blanc al negre, vermell, verd, púrpura, blau marí, rosa pàlid o faig blanquejat. Una gama ben amplia que lliga amb qualsevol mobiliari, habitació o espai interior.

cadira gegant Stokke TrippTrapp


Fa uns mesos vaig poder assistir a les Jornades per pares de Born to be, botiga que si puc en parlaré d’aquí uns dies... i em vaig poder assentar en una cadira de la firma Stokke a mida d’un nen. La sensació era de no saber-se assentar, la mateixa sensació que tenen els nens quan no estan ben assentats, sens dubte una bona demostració de que l’ergonomia és molt important per una correcte postura.


Us poso una foto de la cadira gegant! amb el seu dissenyador.


A més a més si voleu podeu veure un vídeo TRIPP TRAPP ben divertit sobre l’aplicació del producte.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics, potser algú està buscant la cadira perfecte per ell i els seus petits.
Si voleu saber el preu de la cadira i comprar-la, no dubteu en preguntar-me!
Podeu fer-vos seguidors del blog, com més siguem més riurem!

Si voleu em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario