Etiquetas

lunes, 4 de marzo de 2013

Col·lecció SIBIS de SIRCH


col·lecció Sibis de Sirch mobiliari per nens

Desprès d’uns dies d’encostipats tornem a la carga iniciant el dilluns amb la col·lecció SIBIS de l’empresa alemana Sirch.

L’empresa Sirch va llançar l'escriptori Afra, desmontable i pensat per nens de 2 a 8 anys, fabricat de contraxapat de fusta de freixe color natural i coixinet de feltre verd, vermell o gris. 

mobiliari nens col·lecció Sibis

A més a més l’escriptori disposa d’una petita repisa amb forats per a posar els llapissos de colors.
Per a convinar amb l’escriptori podem disposar dels taburets Xarre o la cadira Steep també de fusta de freixe contraxapat, amb acabat natural i polit fi, amb seient i suport de feltre d’alta qualitat disponible en 3 colors per a combinar amb l'escriptori.

L’alçada del seient és de 33cm, ideal ergonómicamente parlant per a nens.


Afra de Sirch furniture

bancada per jugar


La bancada Erykah em sembla una proposta molt interessant per les habitacions dels nens, la qual poden fer servir per assentar-se…com a taula seient a terra…per jugar. Seguint la línia i l’elegància dels altres 3 productes.
De linies senzilles, Sibis convina perfectamente amb tot tipus de decoració.


Una col·lecció realmente impresionant!


Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, potser algú s'hi passaria hores jugant a cafés o a cartes a la bancada Erykah i li donem una idea... 
I si voleu em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte. Com sempre us espero per parlar de disseny i nens!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario