Etiquetas

martes, 14 de mayo de 2013

Cotxet KUDU de Casualplay

Després de l'èxit que va tenir el post sobre la cadireta plegable Njoy up! avui us vull ensenyar un nou cotxet.

Cadireta de passeig, cotxet KUDU de Casualplay
La marca de puricultura espanyola Casualplay va ser guardonada amb el premi A’design Award 2013 gràcies al seu cotxet Kudu.
Casualplay model de cadireta KUDU

Un disseny esportiu, força fàcil de plegar, compacte i sobretot lleuger. Amb manillar de cuir i rodes neumàtiques d’alta resistència, amb suspensió independent.

Cadireta de passeig Kudu de la firma CasualplayCotxet per nens Casualplay model Kudu


Una de les característiques que més m’agraden és que es pot utilitzar de canviador donat que el nen pot anar estirat completament o assentat mirant endavant en el sentit de la marxa o endarrera mirant els seus pares.

Si t'ha agradat el post pots compartir-lo amb les teves amistats, potser algú busca un cotxet per passejar el seu petit... 
Si vols pots seguir el blog via email o bé fer-te seguidor per deixar els teus comentaris... intento contestar a tots... tan els que em deixeu per el blog com els particulars via email. 

I com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.


2 comentarios:

  1. Estamos preparando una sorpresita para las mamás de El Club de las madres felices que como tú, lucen la insignia en su blog. ¿¿Nos das tu email de contacto para poder contarte?? O bien escríbenos a suavinex.suavinex@gmail.com :)

    ResponderEliminar
  2. Gracias Club de las Madres Felices, estoy a la espectativa de vuestras noticias! ;)

    ResponderEliminar