Etiquetas

miércoles, 15 de mayo de 2013

WHEELY BUG una joguina ecològica per jugar i córrer a munt i avall.


Correpassadissos Wheely bug indoor per a nens i nenes
Dissenyat per dissenyadors australians, avui us vull parlar de Wheely bug, una divertida joguina unisex guanyadora de múltiples premis.

Wheely bug és perfecte per el joc indoor, com a correpassadissos de casa...per a córrer a munt i avall...
Correpassadissos abella wheely bug unisex ecològic
Fabricat amb materials ecològics, amb materials no tòxics i lliure de PVC, té una base de fusta contraxapada amb contorns arrodonits ergonòmicament. El cos està folrat de cuir artificial que fa que es pugui netejar fácilment i les antenes estan fetes d’acer inoxidable. El manillar per agafar-se és d’alumini perquè no s’oxidi.
Una joguina que de ben segur que farà jugar els més petits (fins a 25kg) i que estimula la psicomotricitat en l’època que ja han començat a caminar.

Hi ha una gran varietat de models i no sé ben bé quin és el que més m’agrada per la Júlia…
Què en penseu vosaltres? Quin és el que més us agrada??
correpassadissos tigre per infantscotxe porquet indoorjoguina amb rodes vacamarieta per arrossegar peus i córrer a casaratolinet cotxe per nenscorrepassadissos amb peus abellaSi us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser algú decideix regalar-li un correpassadissos tigre al seu fill...nebot...amic.... o potser tria un porquet rodonet....
Fa uns mesos vam parlar del Correpassadissos de la firma Vilac que també era molt maco… si voleu podeu tornar a llegir el post Correpassadissos Vilac per jugar

Podeu fer-vos seguidors del blog via email o bé participant... m'encanta rebre comentaris i contestar-los... 
Com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte
Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario