Etiquetas

martes, 21 de mayo de 2013

Llar d'infants La Cabanya de Torelló

Escola bressol, llar d'infants, La Cabanya a TorellóAvui us vull ensenyar una altre escola, en aquest cas és la llar d’infants La Cabanya,

Realitzada per l’arquitecte Lluis Jordà Sala de l’estudi Sau, Taller d’Arquitectura.

Emplaçada a Torelló es va construir en un terreny que s’ha separat del Parc urbà del mateix nom. 
Degut a que queda lleugerament a una cota superior respecte el nivell de la resta del parc, disposa de bones vistes al seu entorn.

Escola bressola per nens La Cabanya de Torelló
L’Escola de construcción triangular, està composta per 3 edificis connectats entre ells mitjançant un espai central amb llum natural que fa les funcions de sala d’usos múltiples.


Les aules surten al exterior mitjantçant els grans finestrals per els quals els entra molta llum natural.
La coberta d’aquest espai està orientada al sud, fet que permet implantar un nombre important de plaques solars en cas que es vulgui.
estudi Sau taller d'arquitectura disseny La Cabanya a TorellóEl cos de l’entrada està recobert de panells de fusta, la façana de les aules és de formigó vist iel nucli de les connexions verticals està separat per una façana de vidre amb un dibuix imprés del paisatge de Torelló.

Torelló llar d'infants La Cabanya
Sens dubte una escola que a primer cop de vista em va fascinar.







Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats… potser d’amistats en amistats trobem algú de Torelló que ens explica en primera persona com és l’escola i si és tan maca com podem veure a les imatges!.

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog… via email o participant per deixar-me els vostres comentaris… a part de parlar de objectes de disseny pensats per nens la setmana passada vam obrir aquesta nova secció parlant d’escoles d’aquí i d’allà... Us enrecordeu que vam parlar de l’EBM Xiroi? si voleu podeu recordar el post tornant-lo a llegir.

Si us animeu em trobareu a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.
Com sempre us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario