Etiquetas

miércoles, 22 de mayo de 2013

Pal Joc porta sèrum ideat pels treballadors de l’Hospital de St.Joan de Déu.


pals joc hospital St.Joan de Déu per nens
Hi ha idees que em semblen fantàstiques! L’Hospital de St. Joan de Déu conta amb una vintena de nous Pals Jocs per als infants que es troben ingressats. 

Una idea interessant proposada per l’hospital per incentivar als seus treballadors, i desenvolupada per la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Els Pals Joc porta sèrum permeten als nens jugar  com si fos un patinet, alhora que porten la medicació.
Una idea que va sorgir de Guillem Puche, responsable de l’àrea de consultes externes de l’Hospital.

Tigre Hospital per nens St.Joan de Déu
Pal Joc és un nou projecte que s’enmarca dins d’una sèrie d’iniciatives que porta l’Hospital Sant Joan de Déu per a fer l’estància més agradable als seus pacients i a les seves famílies i que porta el nom d’Hospital Amic.  
Entre altres iniciatives s’inclou l’adaptació de les instal·lacions i els uniformes del personal a l’imaginari infantil... Sols heu de veure el tigre que tenen a l’entrada... no he descobert encara quí l’ha pensat...però em sembla genial! 
Ampliarem la informació en un altre post.

pal joc porta sèrum per portar medicació infantil 
En quant a detalls constructius, la plataforma està composta d’una estructura d’acer soldada en forma d’estrella, sota la qual hi ha les rodes de goma, i una coberta de poliuretà moldejat rígid amb un recubriment antilliscant en la superfície. El cos format de dos tubs d’acer inox, està protegit  per tubs de policarbonat transparent, on es subjectaran els dispositius mèdics de control i seguiment. A mitja alçada es disposa d’una maneta per tal el pacient es pugui subjectar amb seguretat, i finalment el cap del pal de joc on hi ha dos ulls que es mouen, està realitzat amb barres d’acer inox. plegades en espiral per a poder penjat les ampolles dels medicaments que es subministren al pacient per via intravenosa.

Mitjançant la “pajarita” que es disposa a la part superior, podem regular l’alçada.
El seu ús està sols indcat als interiors... i per ser un producte per nens és de fàcil neteja...


patinet porta suero per nens
Per a ser possible la fabricació, en tractar-se de una petita tirada s’han fet servir màquines d’impressió en 3D, i així evitar sobrecostos i poder fer un disseny absolutament personalitzat.

Què us sembla l’invent? A mi em sembla una idea fantàstica, un accessori sanitari dissenyat especialment pels nens,  per entretenir-los i fer-los els dies més divertits si  han de passar un munt d’hores a l’hospital...


Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... els Pals Joc estan al mercat i potser s’introdueixen en més hospitals...

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email... o bé participant deixant-me opinions...
Em podeu trobar a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario