Etiquetas

martes, 12 de febrero de 2013

Taburet Snoop de Karim Rashid per B-Line


Snoop de Karim Rashid per B-Line
No podia escriure més dies sense mostrar algun producte d’en Karim Rashid, un dels dissenyadors més reconeguts en tot el món i que amb els seus dissenys pretén canviar el món.

Segur que en parlarem en més d’una ocasió... perquè els seus dissenys ben valen un reconegut espai i que els nens el coneguin és qüestió d’educació.

Karim Rashid Snoop disseny habitacions nens
Avui us vull mostrar el taburet Snoop, un atractiu i multifuncional disseny per la firma italiana B-Line, que s’ha convertit en tota una sensació.
Karim Rashid ha convertit aquesta peça tan sencilla en un moble multiús, que serveix per asseure com qualsevol altre taburet o com a taula amb dos espais oberts per a guardar objectes petits com revistes o diaris. A més a més quan aquests espais estan buits, podem apilar els taburets un a sobre l’altre i formar uns prestatges.




Uns taburets de divertits colors: verd, blanc, blau, vermell, negre i groc,  realitzats en moldejat rotacional de polietilè que han estat dissenyats especialment per les habitacions dels nens, tot i que se m’acudeixen un munt d’espais on es podríen col·locar i també podrien quedar ben divertits.

Karim Rashid B-line Snoop disseny nens 








Què en penses d’aquest producte? 
T’ha agradat el post? Si vols pots compartir-lo amb els teus amics, segur que algún descobreix el meravellós món d’en Karim i li agrada! Potser algú busca una idea nova amb un disseny divertit per l’habitació dels nens.




Si vols pots seguir el meu twitter @dissenyNens o em trobaràs a les novetats de disseny @atreBte
Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario