Etiquetas

miércoles, 13 de febrero de 2013

junior Panton Chair per Vitra


Feia temps que volia escriure aquest post amb una de les cadires més maques que mai s’han dissenyat, un icone dins el disseny que va ser creada per Verner Panton i ara també la trobem en la versió per nens.

La Panton Chair dissenyada per Verner Panton i produïda per Vitra és una cadira dissenyada al 1959, realcionada amb la investigació i l’expressió artística i alhora vinculada a la búsqueda d’una cadira barata.  

Una cadira que ostenta el títol de ser la primera cantilever de plàstic. La primera que es sustenta en voladís .
Vitra collection Panton Chair junior
La publicitat aleshores deia: “Hi ha cadires de 4 potes, de 3  o d’una pota. Verner Panton n’ha dissenyat una sense potes”

Inspirada en la famosa cadira Zig-Zag de Rietveld va ser editada en vius colors brillants lacats i va encaixar amb l’esperit POP de l’època, convertint-la en un verdader icone.

Als nens sempre els agrada aquesta cadira pels colors intensos i alegres i pels suaus contorns que la defineixen. Un moble com una joguina que és un quart més petita que l’original.




Realitzada en set colors diferents, és un seient ideal per nens en edat de guarderia i escola primària.

disseny cadira per nens de Vitra Panton Chair
Els que em coneixeu sabeu que sóc una enamorada d’aquest icone, i possiblement li transmeti a la Júlia el gust per aquesta cadira que veu cada dia al menjador de casa... quin color preferirà ella? El rosa? El taronja? El vermell? O potser la versió en blanc com la mama...








Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics... un icone del disseny s’ha de conèixer... Si voleu un interiorista no dubteu en contactar amb mi... i si voleu, feu-vos seguidors del blog... em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte. Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario