Etiquetas

miércoles, 20 de febrero de 2013

Elefant de Charles i Ray Eames.



Charles & Ray Eames elephant Vitra
Si t’agrada el disseny i l’arquitectura, segur que coneixes a dos dels arquitectes i dissenyadors més importants del s. XX, en Charles i la Ray Eames, creadors d’alguns dels clàssics del disseny més important.

Al 1945 van dissenyar un elefant de joguina en fusta que es va convertir en tot un clàssic.





Aquest elefant mai es va poder fabricar en sèrie, tal com la parella volia. 
Únicament es van produir dues unitats, degut als elevats costos que suposava, fins que fa poc l’empresa Vitra el va fabricar en una versió de polipropilè tenyit i van tenir força èxit.

Personalment els objectes dels Eames em semblen fascinants, els processos que feien servir a mitjants del segle passat per a dur-los a terme i tota la seva història.
Elefant Vitra joc nens



Els Eames estaven enamorats d’aquest fascinant animal que el van fotografiar en alguna de les seves obres sobre la cultura de la Índia o del món del circ.

Elefant Eames Vitra collection

L’elefant dels Eames serveix tant com a joguina interior com exterior, o bé com a element de decoració a l’habitació dels nens. És sens dubte un animaló simpàtic que amb les seves orelles i el seu tamany característic agrada a grans i petits.

El fabriquen en diferents colors com podeu veure a les imatges...

 Elefant per nens Vitra joguines
Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics... sobretot no deixeu que vagi a safaris reials... Us deixo un vídeo ben divertit de l’elefantet en qüestió... ELEFANT EAMES
Si voleu podeu seguir el meu twitter @dissenyNens o al de novetats de disseny @atreBte.
Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario