Etiquetas

miércoles, 6 de febrero de 2013

Camina que caminaràs...amb el NINIWALKER

niniwalker caminador bebé
Avui us vull ensenyar aquest magnífic caminador dissenyat per Antonio Vilar, un pare inquiet que va buscar una solució als mals d’esquena que li representava ensenyar a la seva filla a caminar.


NINIWALKER és un caminador que ajuda als petits a aprendre a caminar facilitant que adoptin una postura natural per ells i també pels seus pares.
Un pràctic bastó amb una curvatura que impedeix que el bebé topi amb ell, un manillar disposat a uns 65cm d’alçada per a que es subjecti el petit i un altre a 110cm per l’adult que l’acompanyi guiant la marxa. A més a més disposa de dues rodes resistents que s’adapten als diferents tipos de paviment.
niniwalker caminador colors


niniwalker caminador plegable





És plegable i pesa poc, fet que ajudarà alhora de guardarlo a casa.

És un article ideal per a nens que comencen a caminar... sobretot entre els 8 i els 16 mesos, i disposa d’un arnés de subjecció que permet que es moguin lliurement i impedirà solsament que caiguin i prenguin mal. Un producte recomanat per pediatres i que reuneix sens dubte tots els requisits de la UE

Us deixo un video ben divertit del NINIWALKER perquè veieu com funciona. 

Si t’ha agradat el post pots compartir-lo amb els teus amics... segur que hi ha algú que té un petit que vol aprendre a caminar... i potser li alleuges més d’un mal d’esquena... la Júlia no para! Vol estar tot el dia de peu... així que potser em plantejo buscar-ne un i provar-lo... em veig aquest estiu caminant a munt i a baix...passeig a munt...passeig a baix...  si tinc ocasió de provar-lo us explicaré l'experiència!

Si voleu podeu seguir el meu twitter @dissenyNens o el twitter de novetats de disseny @atreBte i com sempre si us voleu fer followers del blog estaré encantada!.




No hay comentarios:

Publicar un comentario