Etiquetas

martes, 31 de diciembre de 2013

"En un planeta blau" les cançons per nens de la Lali RondallaCançons per nens Lali Rondalla
Avui parlem de música, concretament del nou disc de la Lali Rondalla “En un planeta blau” que incorpora una aplicació molt innovadora.

Com molts sabeu em fascina el món del 3D i el seu disc conté el primer videoclip interactiu en 3 dimensions desenvolupat al món.

La Lali Rondalla és una cantautora infantil que amb el nou format de video musical deixarà a més d’un gran i petit bocabadat. Utilitzant una tecnologia anomenada realitat augmentada ens mostra sobre la portada una versió en 3D de la Lali Rondalla cantant el single del disc “El bosc és una festa”.
3D App mòbil lali rondalla cantautora infantil
Podeu veure el video presentació de com funciona aquesta barreja de realitat física i digital.

Les seves cançons i contes sonors estan disponibles en català i castellà i estan pensats per a tots aquells petits del s.XXI que néixen amb la tecnologia sota el braç. (Abans es deia "amb el pa sota el braç"...com canvia tot!)

Unes cançons composades per agradar a grans i petits, que estimulen a repensar el món i reconvertir-lo en un lloc millor a través de les seves lletres divertides i amb missatge (amor a la natura, energies renovables, igualtat de sexes...)
Lali Rondalla videoclip infantil pel mòbilLali Rondalla videoclip infantil per tableta o ipad
dibuixos per pintar lali rondalla

A més a més el llibret del CD conté 11 il·lustracions que es poden pintar per involucrar als nens en el procès creatiu .

Vaig conèixer les cançons de la Lali Rondalla a través del blog de janpetit i em va agradar tant que vam decidir ativorrar al Tió perquè ens el cagués per nit bona.A mi personalment m’ha encantat el Reggae del “Poeta intergalàctic”... una història meravellosa que ens explica com és de bonic el planeta Terra, vist desde els ulls d’un petit extraterreste. Ja quasi me la sé! Li poso a la Júlia al cotxe...

A ella li encanta la canço de “Leiru el Llop”, un llop que ens explica la seva pròpia història... La Júlia sempre fa auuuu, auuuuuu com el llop.

I la canço de “El meu gran secret” l’he trobat preciosa i entranyable...
Entre moltes altres que conté el disc... 

Un altre aspecte que fa únic el projecte de la Lali, és que ofereix la possibilitat de personalitzar els seus contes sonors en CD o MP3 amb el nom de qualsevol nen o nena convertint-los en els protagonistes de la història. Un procès artesanal que ajuda a que els nens visquin les aventures en primera persona.

Personalment m’han encantat les il·lustracions dels contes! Que els deixarem per un proper dia especial. 

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, potser algú encara no té la carta dels Reis tancada! i li hem donat una idea...
Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email o bé participant i deixant els vostres comentaris...
Què us semblen les cançons de la Lali? Us han agradat? Si teniu el disc... podéu explicar-nos quina us agrada més a vosaltres o als vostres petits! Estarem encantats!

També em trobareu a facebook dissenyNens o a Twitter @dissenyNens.
Us espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario