Etiquetas

miércoles, 17 de julio de 2013

Els tres porquets... arquitectes...




Avuí passejant i buscant informació per la red m'he trobat amb l'il·lustrador i dissenyador Steven Guarnaccia i el conte Els tres porquets

Tots sabem quina és la història del conte... però en el seu cas... és potser el llibre que qualsevol pare o mare arquitecte o dissenyador voldria regalar als seus fills...

Una versió renovada que oferirà als nens una bona introducció al món de l’arquitectura de la mà de 3 porquets que s’assemblen a en Frank Gehry, construïnt una “Casa Gehry”, a en Philip Johnson que va construir la  “Casa de Vidre” o en Frank Lloyd Wright que va construir la “Casa de la Cascada”.

El llop dolent es mou amb una moto dissenyada per en Philippe Starck


Amb una trentena de referències en productes de disseny que podeu anar descobrint amb els vostres petits mentres els expliqueu aquest conte.


Del mateix dissenyador podeu trobar altres contes il·lustrats com “La Rinxols d’Or i els tres ossets” o bé la “Ventafocs”…





 
M'ha fet tanta gràcia que he preguntat a les nostres amigues de Pati de Llibres si el tenien en català o castellà per la Júlia… de moment sols el tenen les versions en italià i anglès de l’editorial Corraini.

 
Espero que us hagi agradat tant com a mí... si voleu podeu compartir el post amb les vostres amistats... de vegades necessitem idees per fer un regal i crec que un bon conte il·lustrat, pot ser una bona idea...
Podeu recordar també el post sobre el llibre Disseny.Manual de mobles domèstics i objectes curiosos que en vam parlar anteriorment.

Si voleu podeu seguir el blog via email o bé participant i deixant-me els vostres comentaris... Què us sembla aquest divertit conte?

Em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte...
A més a més de les col·laboracions mensuals que faig a la revista El Nou...

Us espero!


1 comentario:

  1. ...un bon post que ens fa pensar que els dissenyadors sempre hem sigut una mica "contistes". Adjuntar literatura, arquitectura, disseny, il·lustració, es una bona manera de educar a les noves generacions.

    ResponderEliminar