Etiquetas

jueves, 18 de julio de 2013

Xai la catifa bressol per bebés Premi medalla d’Or ADI 2013

Avui us parlem de Xai, un bressol per a bebés que va guanyar la medalla d’Or en els últims premis ADI-FAD 2013 celebrats a principis de Juliol.

ADI-FAD concedeix el premi Medalla ADI als millors projectes final de carrera amb l’objectiu de descubrir nous talents entre estudiants.

La medalla d’Or va recaure en un producte pensat per nadons i dissenyat per en Genís Senén Gilabert de l’escola ESDI de Sabadell.

Xai és la unió entre artesania i disseny per la creació d’un producte totalment contemporani.


Una catifa per bebés de 0 a 9 mesos on poden jugar i descansar d’una manera segura.
Una catifa que es transforma en un bressol al que li pots incorporar un arc de jocs de fusta per entretenir al nadó.

Realitzada amb feltre de llana Xisqueta,es pot tranportar on es vulgui donat que disposa d’unes nanses de cuir per aquesta funció. El matalàs és de llana amb dues fundes per fàcil neteja.


La bona elecció dels materials, que donen sensació de calidesa, seguretat i benestar apropiats per un bebé a més a més d’un disseny amb una geometria interessant i elegant va fer que el jurat recaigués el seu veredicte en aquest producte.

Enhorabona!

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... Moltes gràcies a la Diana de Jan petit per la proposta d’avui!

Podeu fer-vos seguidors del blog via email o bé participant per deixar-me els vostres comentaris... Què us ha semblat la catifa-bressol Xai?

Em trobareu a twitter @dissenyNens i a  les novetats de disseny @atreBte.
Ara també a les pàgines interiors de la revista El Nou.

Us espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario