Etiquetas

martes, 29 de enero de 2013

Caseta de nines d’Arne Jacobsen per Minimii


Caseta nines Arne Jacobsen Minimii
Avui us vull ensenyar aquesta caseta de nines, rèplica exacte a escala 1:16 de la casa que l’arquitecte i dissenyador Arne Jacobsen tenia a Charlottenlun (Dinamarca) i editada per la firma Minimii.
Una casa unifamiliar de dues plantes amb volums senzills, línies rectes i grans finestrals sobre façanes de color blanc. Una caseta de disseny que ajuda a enterdre als més petits que no totes les cases tenen taulats de dos aigües amb una xemeneia al costat.




Arne Jacobsen miniatura caseta
La caseta és totalment desmontable per a poder accedir al seu interior i jugar amb les peces de mobiliari dissenyades també per Jacobsen, com la cadira nº7 o la butaca ou. Icones de la modernitat que fan que la casa sigui sorprenent i apassionant per a qualsevol que li agradi l’arquitectura i el disseny.
A més a més les parets, paviment i sostre són magnètics perquè incorporen una làmina fina de ferro per tal que els nens, puguin disfrutar movent el mobiliari.
caseta nines Arne Jacobsen paret





També existeix una altre versió més reduïda pensada per a poder ser penjada a la paret i que ocupa la mitat d’espai.









Arne Jacobsen casita
Una casa de nines per a nens o per adults? La veritat és que desde que la vaig veure em va encantar... una peça que no m’importaria tenir al meu menjador... una peça que m’encanta per la Júlia... i que no sé quí hi jugaria més...


Encara recordo quan la meva mare em va regalar una caseta de nines, que per cert encara tinc. No debia tenir més d 7 anys (perquè encara creia en els reis mags)... però en aquella caseta jo ja no jugava a nines... sino que em dedicava a dissenyar els mobles... em van haver de regalar una talladora de fusta per tal pogués fer els meus dissenys... segurament aquella caseta va despertar el meu gust pel disseny i l’interiorisme, perquè la vaig canviar sencera!




Què en penseu d’aquesta caseta? Oi que és maca? Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics... potser algún li agrada molt i decideix fer-se una rèplica exacte a escala real... en aquest cas m’apunto per ser la seva dissenyadora personal...  si voleu podeu seguir el blog i participar! i em trobareu Twittejant a @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte...on com sempre parlem de disseny. Us espero!

2 comentarios:

  1. jeje crec que a l'Alina tb li agradaria moooolllt!!! :D

    ResponderEliminar
  2. la qüestió és a qui li agradarà més... als petits o als grans? sigui com sigui és una casa preciosa...

    ResponderEliminar