Etiquetas

lunes, 21 de enero de 2013

La natura a casa!


   
disseny nens catifa OIL de estudi Menut
Qui no ha jugat entre les fulles caigudes dels arbres quan era petit? Encara ara quan veig un conjunt de fulles a terra em donen ganes de agafar-les i tirar-les perquè tornin a caure al terra com si d’una pluja es tractés.

La catifa que us ensenyo avui és la catifa OIL, un disseny de l’estudi Menut que pertany a la línia de mobiliari infantil “El Bosc a casa” i que li varen donar el premi INJUVE 2012.

OIL és una catifa que potencia la capacitat imaginativa i omple d’il·lusió als més petits de la casa.

La catifa està composta per dos elements, per una banda un coixí i per l’altre la catifa formada per capes de fulles de feltre hipoalergènic en diferents colors que conjuntament creen una muntanya de fulles. El coixí de tacte suau és un element on els nens poden llegir, saltar, jugar i tot el que ells vulguin perquè és un espai pensat per ells.




Segur que ara quan veieu les fulles caduques dels arbres us vindrà al cap aquesta catifa... A mi em donen ganes de saltar o estirar-me a sobre... i a vosaltres?







Si us ha agradat l’article podeu compartir-lo amb els vostres amics... potser algún d’ells li recorda a la seva infància jugant entre les fulles... i si voleu feu-vos FOLLOWERS del Blog! Com sempre continuaré escribint sobre disseny per nens... i si voleu em trobareu al Twitter @dissenyNens o parlant de novetats a @atreBte. Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario