Etiquetas

jueves, 23 de enero de 2014

contes My little book box de Boolino


Desde fa temps que a casa, intentem tenir contes per mirar, per escoltar, per pintar o per llegir, tot i que la Júlia encara és massa petita per fer-ho sola.


Reconec que com a mare m’agrada fomentar la lectura i si es fa de manera lúdica ho trobo molt interessant. 




Per això mateix, avui vull parlar-vos de My Little Book box, una caixa de la marca Boolino que principalment em va atreure pel seu packaging amb dissenys de la il·lustradora Anna Llenas a qui fa temps que segueixo.

My little book box, no només és un llibre sino que a partir d’un llibre es poden fer diverses activitats amb tots els materials inclosos a la capça per disfrutar el moment amb els més petits de casa.














Hi ha diferents tipos de caixes, adaptades segons l’edat i diferents packs per a subscriureus, si us interessa, per rebre les caixes mensualment a casa.


Per a qui li pugui interessar, pot aprofitar el descompte del 5% us deixo actiu 1 mes posant el codi: NENS alhora de fer la compra.


Una manera mensual d’aprendre a través dels llibres i experiències, de llegir o escoltar les històries els expliquem per millorar el llenguatge i el vocabulari, desenvolupar la creativitat amb activitats proposades i sobretot jugar i passar-s’ho bé.



Si voleu podéu compartir el post amb les vostres amistats, passar el codi a qui volgueu i pugui interessar o regalar una subscripció.
Si voleu trobar més info al respecte o subscriureus, ho podéu fer desde la web de Boolino My little book box.

A mi com sempre em trobareu a Twitter @dissenyNens o a la nostre pàgina de Facebook dissenyNens.


Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario