Etiquetas

viernes, 25 de octubre de 2013

PLOM GALLERY ... Una galeria d'Art per nens.Começa el cap de setmana i avui desde disseny nens us ensenyem la recent inaugurada galeria d’art PLOM GALLERY.
Amb art contemporani orientat als nens i sèries limitades de pintura i il·lustració a la ciutat de Barcelona.

Quina bona idea he pensat en conèixe-la!

PLOM GALLERY
c/Sèneca, 31 
Barcelona

Un espai que defensa el poder de l’art com una eina de formació i desenvolupament humà dels més petits i que estimula la creativitat, la imaginació, l’esforç i l’autoestima... característiques que pels que fa temps em seguiu sabeu que m’encanten i defenso.
L’art no sols és estètic sino que alhora és pedagògic i fa que els nens aprenguin a apreciar les coses que els envolten.

Una característica de l’espai PLOM és la d’incloure les dades del nen en el certificat d’autenticitat, fent-lo propietari de l’obra d’art i inaugurant la seva col·lecció.
Una galeria on s’organitzen tallers i activitats enfocades pels nens.

La seva primera exposició anomenada 'PLOM GALLERY i ELS SUPERPODERS DE L’ART' presenta als artistes PLOM i als seus personatges amb superpoders.

A veces me voy, by Eva Armisén
Who I amb? by Blanca Hernández
Vidrier by Coqué Azona

En aquesta primera exposició es podran veure (i els nens podran adquirir) obres de Miju Lee,
Sergio Mora, Amaia Arrazola, Blanca Hernández, Badabum, Carmen Segovia, MaxiLuchini,
Pep Brocal, Coqué Azcona, Eva Armisen, Mr. Ed i Ibie. 
What's inside, by Brosmind
Sens dubte una bona idea que segur que em deixaré caure amb la Júlia...

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser algú vol portar el seu “plom” a veure l’exposició...
Si us animeu podeu fer-vos seguidors del blog... com sabeu els blogs s’alimenten dels seguidors... o si ho preferiu podeu participar deixant els vostres comentaris...
Podreu trobar-me a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte i també a la meva pàgina de facebook dissenyNens. Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario