Etiquetas

jueves, 24 de octubre de 2013

GREENTOM la cadireta de passeig més ecològica.


disseny holandés cotxet bebé cadireta passeig ecològica
Fotos realitzades per Arjen Schmitz
Avui us vull ensenyar Greentom Upp la cadireta de passeig que ha rebut el premi Innovation Award 2013 otorgat per Kind+Jugend, la fira d’equipament infantil de Colonia.

Greentom Upp està dissenyada per el dissenyador industrial Barn Bost i segons els seus creadors és la cadireta de passeig més ecològica del planeta.

Fotos realitzades per Arjen Schmitz
Una cadireta sostenible, feta de plàstic reciclat, un marc de polipropilè reciclat també, amb un disseny elegant, funcional i innovador, que fa que sigui especialment lleuger (7kg).

El sistema de plegat és pràctic i còmode, gràcies a les característiques d’amortiguació de l’estructura amb rodes montades sobre coixinets dobles. Amb seient reclinable, ergonòmic i embuatat.
Disponible en 64 convinacions de color entre xasis i tela fa que poguem decidir entre una gran quantitat de dissenys personalitzats.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, potser coneixeu un papa ecologista a qui li pot interessar. Quin color triaríeu vosaltres? En teniu algun de preferit?
Si voleu podeu recordar altres cadiretes de passeig que anteriorment hem parlat com són:

Si voleu podéu fer-vos seguidors del blog via email o bé participant i deixant els vostres comentaris...
Em podeu trobar a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte a més a més de la meva pàgina de Facebook dissenyNens, us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario