Etiquetas

martes, 30 de abril de 2013

Llibreria Junior by Ibride. Un ós polar a casa!


Llibreria biblioteca Junior bear para Ibride
Avui que fa fred, tot i que per sort molt menys, us vull ensenyar la llibreria JUNIOR en forma d’ós polar, dissenyada per els dissenyadors francesos Rachel i Benedicto Convers per la marca Ibride.


Una llibreria que destaca per la seva originalitat i crea un espai ple de vida.

biblioteca llibreria ós polar per habitacions nens
Realitzada en HPL (high pressure laminated), consistent en una fibra de cel·lulosa impregnada amb resina que es fusiona amb temperatua i presió i la fa molt resistent tant als cops com a l’aigua.

És un disseny que s’adapta tant a un espai indoor com outdoor.

Biblioteca llibreria per llibres infantils JUNIOR
Ideals per la decoració de les habitacions dels nens o qualsevol ambient infantil és un disseny ben original per a un raconet de casa.


Llibreria JOE by Ibride en color vermell o negre per espais indoor & outdoor.
La firma Ibride disposa del model Junior de mides 95x180x60cm (colors: blanc i negre) i una versió més gran anomenada JOE de mides 155x206x86cm (colors: vermell i negre).











Si t’ha agradat el post, pots compartir-lo amb les teves amistats... potser algú li agradaria tenir un ós polar a casa els dies que fa fred mentres llegeix tranquilament un llibre de la seva llibreria... La proposta que faig sempre és pensant amb els nens però les possibilitats són infinites! ...

Si voleu podeu seguir el blog via email o sent participants i deixant-me els vostres comentaris... m’agradarà saber on el posaríeu...

Com cada dia em podeu trobar a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte...

Us espero, parlant de disseny i nens.



No hay comentarios:

Publicar un comentario