Etiquetas

martes, 23 de abril de 2013

LadyBoss un drac per St.Jordi.


ladyBoss de K's kids
Avui us vull ensenyar un drac ben divertit, especial pel dia de St.Jordi per els vostres princeps i les vostres princeses! LadyBoss de la marca K's Kids està especialment dissenyat per a nens de 6 mesos fins a 3 anys o més.

ladyboss drac de sant jordi per nens
Guanyador del premi iParenting Media és una joguina de gran diversió per als més petits de casa.

LadyBoss conté una panxa amb 60 boles on pots asseure el nen com si fos una piscina de boles de colors. 



Els infants poden abraçar-lo com si es tractés d’un peluix i té altres activitats per a descobrir com un mirall, una pilota sonall...etc.
Està disponible en versió rosa o en versió blava.
disseny bossa joguines nens dracbossa joguines 60 boles i activitats nenslady boss bossa joguines per nensbossa lady boss iParenting media award



Us deixo un video ben divertit perquè veieu com és: LADY BOSS

La Júlia el té i haig de dir que li encanta! Aprofitem per a guardar altres coses a dins i ens a serveix de bossa per les joguines.


Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser hi ha algun príncep perdut que busca el drac per salvar a la princesa! o busca a la princesa per salvar al drac...qui sap?
Si més no, espero que en el dia d'avui regaleu moltes roses a les vostres estimades princeses i molts llibres als vostres estimats princeps. Bona diada de St.Jordi a tots!.

Si voleu podeu seguir el meu blog via email, sols heu de seguir les instruccions de la columna de la dreta o bé feu-vos participants per deixar-me els vostres comentaris.

Si ho preferiu em trobareu a twitter fent piulades a @dissenyNens o bé a les novetats de disseny @atreBte.

Com sempre us espero!




No hay comentarios:

Publicar un comentario