Etiquetas

viernes, 3 de octubre de 2014

Sura una joguina de suro natural fabricada a Catalunya


 
Aquest estiu ens l’hem passat a la platja...Ja hem entrat a la tardor i tot just imprimim les imatges de l’estiu i recordem els jocs de platja amb enyorança...

Durant els dies que vam passar a la platja vam descobrir un joc ben divertit que em va cridar l’atenció... la Júlia és massa petita (recomanat a partir de 3 anys), però em divertia veure els nens de la platja jugant a pescar…i com la Júlia tenia interés a seguir-los i veure què pescaven...
 
La joguina que us vull mostrar es SURA, de la marca HORY,una joguina de suro natural, per jugar a pescar peixos que ha estat dissenyada per Ovidi Alum (Arquitecte) i la Cristina Valls (sociòloga), una joguina dissenyada i produïda íntegrament a Catalunya.

El suro s’extreu de l’escorça de l’Alzina Surera (Quercus suber), un material autòcton noble i delicat de l’oest del Mediterrani.

Sura convina aquest material amb l’ofici dels pescadors de palangre, una de les arts de pesca més respectuoses amb el medi ambient. A la Costa Brava ambdós tresors conviuen amb la seva gent.

SURA és un joc d’habilitat, on enfilar els peixos a la boia és tot un repte. És un joc participatiu, on fins a 3 nens poden jugar en equip gràcies a la barca i a cadascuna de les dues boies del joc. És un joc educatiu, on aprendre les arts de pesca i els peixos del Mediterrani.
És una joguina 100% sostenible  i incorpora una plantilla perquè a casa els infants amb les seves famílies puguin crear més i més peixos reutilitzant els envasos de gels i xampús de bany.

Aquest any la Júlia era massa petita… però el proper any crec que la provarem! 

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser el proper any ajuntem més d'un petit per pescar a la platja...
Si voleu podeu fer-vos seguidors via email o bé participant...i si ho preferiu podeu trobar-me a twitter @dissenyNens o a facebook.
Us espero!


Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario